Aleš Hrabec v minulosti pôsobil ako šéfkuchár olomouckej reštaurácie Telegraph či pod vedením Přemka Forejta v olomouckej reštaurácii Entrée. Svoje schopnosti a kuchársky talent priebežne rozvíja na zahraničných stážach v reštauráciách ocenených michelinskou hviezdou. Obzvlášť ho oslovil prístup aplikovaný v severských krajinách, kde obmedzený prístup k čerstvým surovinám inšpiruje kuchárov k efektívnemu využívaniu techník fermentácie, sušenia a nakladania mäsa a zeleniny. Rád pracuje so sezónnymi surovinami.
S kuchárskymi kreáciami Michala Bučeka ste sa mohli stretnúť vo vyhlásenom pražskom podniku Cloud 9 sky bar & lounge, Czechhouse v hoteli Hilton 5* či Kingscourt 5*. Má skúsenosti s experimentálnou kuchyňou, ortodoxnou židovskou kuchyňou a varil aj pre prezidentov. Niekoľko rokov pôsobil ako spolupracovník kuchárskej televíznej súťaže MasterChef Česko, kde zabezpečoval zázemie pre súťažiacich.
Veríme, že čoskoro oceníte kulinárske umenie Aleša a Michala na vlastnej koži.