S ohľadom na to, že začiatky Zdravého stravovania spadajú už do roku 2008, máme oproti konkurenčným krabičkovým dietám značný náskok. Či už sa bavíme o veľkosti prevádzky, kde sa krabičky pripravujú, škále ponúkaných stravovacích programov, ich energetických variant či kombinácii chodov, ale i rozsahu servisu, kde stojí za vyzdvihnutie vlastný vysokoškolsky vzdelaný nutričný tím.
Novo vybudovaná gastroprevádzka v Strážnici o rozlohe 8000 m2 spĺňa certifikáciu potravinárskeho priemyslu HACCP. Kuchyni vládne tím 4 hlavných a 6 pomocných kuchárov doplnených bezpočtom šikovného pomocného personálu. Vďaka nim všetkým a nutričnému tímu, ktorý starostlivo skladá jedálničky, každodenne navaríme cez 25 000 porcii jedla. Jedlá sa varia a balia v dvoch zmenách päť dní v týždni tak, aby sme klientom zabezpečili jedlá čerstvé na každý deň. Krabičky doručujeme chladenými vozidlami s monitorovanou teplotou nadstavenou na 4°C, ktorá sa udržiava aj v priestoroch baliarne a expedície.
Za roky fungovania sme nahromadili objemnú databázu, ktorá sčíta už cez 20 000 receptúr a na ktorých sa podieľa náš tím kreatívnych kuchárov a nutričných špecialistiek. Od počiatku vzniku sa držíme nastavených vysokých štandardov kvality, pestrosti jedálničkov, šetrnosti úpravy i chuťovej precíznosti jedál. To všetko sa nám vrátilo v podobe množstva spokojných klientov a len vďaka nim sme lídrom na trhu v segmente krabičkového stravovania.
Pretože sa počítame medzi ambiciózne a inovatívne firmy, tak vyvíjame chladené pasterizované jedlá aj do gastrosegmentu a obchodných sietí. Viac informácii môžete zistiť na www.vezemevamjidlo.cz.